Festec staat op de beurs Maintenance 2018 in Gorinchem

04 april 2018

Op 17, 18 en 19 april 2018 heeft Festec Trade B.V. een stand op dé vakbeurs voor industrieel onderhoud te weten de Maintenance in de Evenementenhal Gorinchem. Professionals uit diverse sectoren bezoeken de Evenementenhal Gorinchem voor innovaties, kennis en om ontspannen te netwerken.

U kunt Festec Trade vinden op standnummer B08.
U zult onze stand niet snel over het hoofd zien omdat ook onze nieuwe demo aanhanger aanwezig is waarmee on-site demonstraties en trainingen gegeven kunnen worden van de Equalizer flensgereedschappen. In deze aanhanger kunnen alle gereedschappen “live” gedemonstreerd worden op de mobiele pijpleiding. Hierbij kunt u denken aan bijv. het sluiten van flenzen met het FC gereedschap, uitlijnen van flenzen met de FA gereedschappen, spreiden van flenzen met de SWi en Secure Grip gereedschappen, uitlijnen in combinatie met spreiden van flenzen met de FA en SWi gereedschappen en het uit- en inbouwen van een vlinderklep met een Secure Grip gereedschap.
Uiteraard zullen wij ook onze producten van Weicon tentoonstellen.  Al meer dan 10 jaar is Festec succesvol distributeur van het Duitse Weicon, een compleet programma van speciale producten voor productie, reparatie en onderhoud, zoals 2-component epoxyharsen en –lijmen, anaërobe borg-, afdicht- en bevestigingsproducten, cyanoacrylaat snellijmen, diverse kitten en vloeibare pakkingen, vele technische sprays en diverse anti-seize producten.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand B08!
Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om onze producten in onze bedrijfsshowroom te komen bekijken. Wij zijn tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30u tot 17:00u via telefoonnummer 076-3030500. Uiteraard kunt u uw vraag ook per email stellen, via info@festec.nl

Er zijn nog geen reacties.Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.