Mer® Marine Pro: het onderhoudsproduct speciaal voor boten

01 januari 2015

 

 

MER reinigings- en onderhoudsproducten

MER Reinigings- en onderhoudsproducten

 

Mer® introduceert een onderhoudspakket speciaal voor boten:

Mer® Marine Pro

(www.mer-marine.com)

Mer®, al decennia lang bekend van onderhoudsmiddelen voor de auto, introduceert Mer® Marine Pro. Mer® Marine Pro is een breed assortiment reinigings- en beschermingsmiddelen dat speciaal voor boten is ontwikkeld. De Bootwas, Bootshampoo en Teak Olie bevatten carnaubawas. Deze unieke toevoeging zorgt ervoor dat de middelen zeer soepel uitwrijven, de hardste bescherming bieden en kleur en glans herstellen.

Geef een boot de aandacht die hij verdient.
Een booteigenaar vindt het belangrijk dat zijn boot zich in de beste conditie verkeert. Een boot moet goed bestand zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, hagel, wind, water en zout. Maar een boot moet er ook goed uitzien, want een boot die schittert is er één om trots op te zijn.

Mer® Marine Pro is een onderhoudspakket dat speciaal voor boten is ontwikkeld. Het bevat middelen van de hoogste kwaliteit voor reiniging en bescherming en laat oppervlakken weer stralen. Last but not least: het is erg gemakkelijk in gebruik.

Alle toepassingen:
Boten worden blootgesteld aan weersomstandigheden van alle seizoenen. Hierdoor worden oppervlakken vies, verweren materialen en ontstaan krasjes. Niet alleen het exterieur is kwetsbaar, ook het interieur vergt onderhoud. Stof, vette vingers en schoenstrepen zijn een smet op de leefomgeving. Mer® Marine Pro biedt een breed assortiment onderhoudsmiddelen die reinigen, ontvetten, langdurig beschermen en kleur en glans herstellen. Ze doen hun werk binnen en buiten, op gecoate en gelakte oppervlakken, op metaal, kunststof glas en (teak)hout.

Gemakkelijk in gebruik:
Onderhoud kan tijdrovend zijn en veel inspanning vereisen. De productontwikkelaars van Mer® Marine Pro hebben speciaal rekening gehouden met het gebruiksgemak. Door de toevoeging van carnaubawas wrijven de Bootwas en Bootshampoo zeer soepel uit. Bovendien is door carnaubawas onderhoud minder vaak nodig, omdat de middelen zich extreem krachtig aan het oppervlak hechten.

Carnaubawas, pure magie uit de natuur:
Carnaubawas is een geelbruine was uit de bladeren van de Carnaubapalm, die van nature voorkomt in het noordoosten van Brazilië. Het is een was met magische eigenschappen. Naast het gebruiksgemak, biedt carnaubawas de hardste bescherming. Bovendien herstelt de was kleine krasjes, biedt extra glans aan oppervlakken en herstelt kleuren. Carnaubawas is een natuurlijk product en zal daarom niet reageren met het lakoppervlak.

Milieuvriendelijk:
Omdat we graag van de natuur genieten, vinden we het milieu belangrijk. Daarom verpakken wij onze producten in biologisch afbreekbaar en duurzaam materiaal.

Product overzicht:

Reiniging:

  • Mer® Marine Pro Bootshampoo (1 en 3 liter, bevat carnaubawas)
  • Mer® Marine Pro Bio Bootreiniger (500ml)
  • Mer® Marine Pro Xi Bootreiniger (500ml)
  • Mer® Marine Pro Multiglas (500ml)
  • Mer® Marine Pro Teak Shampoo (500ml)

Bescherming:

  • Mer® Marine Pro Bootwas (500ml, 1 en 3 liter, bevat carnaubawas)
  • Mer® Marine Pro Bootgel (500ml)
  • Mer® Marine Pro Teak Olie (500ml, bevat carnaubawas)

Beschikbaarheid:
Mer® Marine Pro wordt geïmporteerd door Festec Trade B.V. en wordt begin 2015 op de Nederlandse markt gebracht.

 

Er zijn nog geen reacties.Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.